Maanantai 11.12

Butter Chicken (FIN), basmatiriisiä
Lohipastaa

Tiistai 12.12

Uunimakkaraa, perunamuusia
Lohikeittoa

Keskiviikko 13.12

Ranskalainen kalkkunapata, riisiä
Päivän kasvis

Torstai 14.12

JOULULOUNAS 17 €

Perjantai 15.12

Kievin kanaa, perunamuusia
Päivän kasvis

Villa Solvalla

Villa Solvalla palvelee asiakkaita koko Solvallan alueella Nuuksion kauniissa metsämaisemassa Espoossa. 
Ensi kädessä palvelemme Solvallan urheiluopiston oppilaita ja henkilökuntaa, sekä ryhmiä jotka ovat varanneet ohjelmaa, ruokailua ja yöpymistä Folkhälsanin myynnin kautta.
Tämän lisäksi kaikki jotka liikkuvat alueella ovat lämpimästi tervetulleita meille lounaalle arkisin klo 11.30-13.30 välillä. Tarjoilemme lämpimästä lounasbuffasta hyvää ja monipuolista kotiruokaa.

Ryhmille tarjoilemme aamiaista, lounasta ja päivällistä, sekä tarvittaessa kahvitarjoiluja ja iltapalaa joko ravintolassa tai muissa tiloissa alueella. Villa Solvallassa voi myös järjestää yksityistilaisuuksia. 

Solvallassa voit järjestää tyky-päiviä, seminaareja, pikkujouluja, leirejä urheiluyhdistyksille, leirikouluja ja paljon muuta. Yhteistyössä Solvallan urheiluopiston kanssa voimme räätälöidä ryhmällenne sopivaa ohjelmaa. 

Pyydä tarjousta!

Tutustu tiloihimme

Solvalla on kansallinen urheiluopisto Espoon Nuuksiossa, Nuuksion Pitkäjärven rannalla. Nuuksion kansallispuiston ainutlaatuinen, koskematon luonto tekee siitä aivan erityisen erämaa-alueen eteläisessä Suomessa. Solvalla sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometrin päässä Espoon keskustasta.

oiva sinettilogo rgb

KL Menestyjaet Sinetti 2022 FI RGB 50mm

suomen vahvimmat Villa Solvalla