TILAT

Pikku-Solvalla

Pikku-Solvalla sijaitsee Nuuksion Pitkäjärven läheisyydessä Solvallan urheiluopiston alapuolella. Tuvan modernissa seurustelumiljöössä on konferenssitilaa jopa 15 hengen ryhmille. Talossa on keittiö, neuvottelutila projektorilla ja pitkä pöytä 15 hengelle sekä seurustelutila, jossa on nojatuolit ja avotakka.

Tuvassa on myös vuodepaikkoja 12 henkilölle, joten pitempään tapaamiseen voidaan sisällyttää myös yöpyminen.

Kivenheiton päässä tuvasta sijaitsee Solvallan vastakunnostettu ravintola sekä Solvallan molemmat rantasaunat.

  

DSC4546 lilla solvalla

 

Rantasaunat

Solvallassa voitte paitsi saunoa kansallispuiston luonnonkauniissa ympäristössä myös kokoustaa samassa yhteydessä. Rantasauna on erinomainen valinta, jos ette tarvitse monimutkaista kokousvälineistöä, vaan istutte mieluummin saman pöydän ympärillä ja nautitte yhdessäolosta ja kauniista näköalasta samalla, kun teette työtä. Isoon rantasaunaan mahtuu 10-15 henkeä, ja pieneen 6 henkeä. Voitte myös tilata ruokaa koko ryhmälle, ja tarvittaessa voitte vuokrata grillin ja pyyhkeitä.

SO 381

Mäntykota

Kota sijaitsee Solvallasta lähtevän liikuntareitin varrella. Aloittakaa päivänne aamiaisella, kävelkää kodalle ja hierokaa yhdessä älynystyröitänne avotulen ympärillä aivan Nuuksion metsän ja kauniin näköalapaikan äärellä! Kotaan mahtuu istumaan n. 30 henkilöä, ja siellä voi lämmittää ruokaa tai juomaa avotulella.

SO 281

Studio Rantala

Tanssisalinakin toimiva Studio Rantala sijaitsee Solvallan päärakennuksessa Solvalla Areenassa. Tanssisali on valoisa ja ilmava, ja sen suuret ikkunat avautuvat luontoon. Projektorilla ja fläppitaululla varustetussa huoneessa on istumapaikkoja jopa 90 henkilölle. Tartu tilaisuuteen ja treenaa keskivartalolihaksiasi istumalla kokouksessa pilatespallojen päällä!

SO 243

 

 Kokoustila Rinne

Luentosali Kakkosessa saatte taatusti kokoustaa rauhassa, sillä sali sijaitsee erillisessä rakennuksessa, jonka yhteydessä on myös majoitustilat. Kakkosen kokoustila on varustettu projektorilla, fläppitaululla, dokumentinlukijalla sekä pöydällä ja tuoleilla 30 henkilölle.

Rakennuksissa Rinne 1 ja 2 löytyy myös 10 kahden hengen huonetta yöpymiseen. Huoneissa on kylpyhuone ja rakennuksissa on yhteiset seurustelutilat ja keittiöt.

DSC4846