UTRYMMEN

 

Lilla Solvalla

Lilla Solvalla ligger invid Långträsk i Noux, nedanför Solvalla Idrottsinstitut. Stugan erbjuder en konferenslokal i modern stugmiljö för grupper upp till 15 personer. I utrymmet finns kök, mötesrum med projektor och ett långbord för 15 personer, samt ett sällskapsrum med fåtöljer och öppen spis. 

I stugan finns även bäddplatser för 12 personer, vilket gör det möjligt för er som vill ordna ett längre evenemang att övernatta. Våra strandbastur ligger precis bredvid Lilla Solvalla.

  

DSC4546 lilla solvalla

 

Strandbastun

På Solvalla kan vi förutom bastubad i naturskön nationalparksmiljö också erbjuda er möjligheten att mötas i samband med bastubadandet. Det är ett utmärkt val för er som inte behöver komplicerad mötesutrustning till mötet, utan hellre sitter ner runt samma bord och njuter av samvaron och den vackra utsikten medan ni arbetar.

I den stora strandbastun ryms 10-15 personer. Utöver långbord och stolar finns det kylskåp och öppen spis i utrymmet. I samband med bastubadandet kan man njuta av den friska luften på bastuns terass eller på bryggan.

Vi kan även erbjuda en mindre bastu med plats för ca 6 personer. Det går även bra att beställa mat för hela gruppen. Vid behov kan man hyra grill och handdukar. 

SO 381

Kåtan Tallboet

Kåtan ligger invid motionsspåret som startar vid Solvalla. Börja dagen med frukost, promenera till kåtan och gnugga geniknölarna eller koppla av tillsammans runt öppen eld med Nouxskogen och en vacker utsiktsplats strax utanför dörren! I kåtan finns sittplatser för ca 30 personer och möjlighet till att värma mat och dryck över öppen eld.  

IMG 1917

Studio Rantala

Studio Rantala, som också fungerar som danssal, finns i Solvallas huvudbyggnad, Solvalla Arenan. Danssalen är ljus och luftig med stora fönster mot naturen. I rummet finns projektor och blädderblock och sittplatser för upp till 90 personer. Passa på att träna coremusklerna under mötet genom att sitta på pilatesbollar.

SO 243